Despre noi

Cine suntem?

O echipa cu experienta in domeniul confeciilor textile de 21 ani

Absolventi ai facultatii de Textile din Iasi au participat si participa la crearea tiparelor tiparelor expuse pe CROi.ro. Tiparele au fost testate prin prototipuri si/sau seria 0, astfel poti avea aici garantia unor tipare profesionale facute cu software de proiectare asistata pe calculator.

  • Oferim seriozitate
  • Oferim asistenta
  • Oferim o platforma unde poti fi alaturi de profesionisti in domeniu

Serviciile noastre

Tipare de croitorie la pret mic

Costurile unor sisteme de proiecatre asistata cu echipamente te tiparire si costurile pentru angajati fac ca preturile pentru tipare profesionale sa fie foarte mari. Noi aici alegem sa oferim toate astea la un pret, astfel incat orice confectioner sau croitor sa poata sa isi faca propriile creatii in conditii de fabrica

Tiparit la plotter, conversii de fisiere, incadrari

Da, avem echipamentele necesare sa oferim aceste servicii la pret mic. Am reusit sa aducem la noi ceva firme care au ales sa ii lase pe profesionisti sa faca acest lucru renuntand la cheltuieli cu echipamante si echipe de angajati.. Ai o firma care lucreaza Lohn si primeste modelele facute pe programe de proiectare afara? Facem exact ce trebuie ca tu sa te ocupi de productie. Si te apropii de alti oameni din domeniu care intr-o zi te pot ajuta si cu productia. 
  Simplu. Suntem o comunitate