Tipar de Croit -  Rochie lunga in clini , talie inalta, esarfa 2613
search
  • Tipar de Croit -  Rochie lunga in clini , talie inalta, esarfa 2613
  • Tipar de Croit -  Rochie lunga in clini , talie inalta, esarfa 2613

Tipar de Croit - Rochie lunga in clini , talie inalta, esarfa 2613

160 lei

SABLON profesional pentru confectionat Rochie lunga in clini , talie inalta marcata cu detaliu pliat, umeri marcati cu detalii pliate , eșarfă 

Mărimi: 40
Format: Tipare pe Hartie

 

GRATUIT livrare tiparele pe hârtie la achizitii peste 150 Lei

 

10% REDUCERE dacă ai Cont. Apasă aici pentru a-ti face

 

Ghid de Marimi CROI.ro

Sablon pentru croit Rochie  lunga in clini, talie inalta marcata cu detaliu pliat, umeri marcati cu detalii pliate , eșarfă detasabila.

Tiparul rochiei urmareste linia corpului in partea superioara, pe zona umerilor (in fata) cat si talia sub bust fata , tiparele sunt gandite ca repere pliate pe repere suport pentru a innobila designul rochiei si pentru precizie in procesul de coasere.

Pornind de sub talia inalta, terminatiei rochiei este construita in clini, cu amploare crescatoare supre terminatie, ceea ce ajuta la confort in miscare. Se recomanda a fi asamblate in 5 fire- masina incheiat surfilat.

Tiparul este costruit  in functie de conformatie, astfel este recomandat si verificat si pentru siluete corpolente ( MARIMI MARI ), inclusiv marimea 58.

Inchidere cu fermoar ascuns prevazut in cusatura spatelui .

Sabloanele sunt realizate pentru materialul de baza ( VOAL - REPERE  TIPAR CARAMIZIU: MATERIAL PRETIOS TIP DANTELA - REPER TIPAR GALBEN;  captuseala + suport bust  ( SATIN - REPERE TIPAR ROZ ).

Acest model de rochie a fost verificat ( croit  si confectionat ) - seria 0.

 Tiparul Rochie lunga in clini este recomandat a se croi  din combinatii de tesaturi vaporoase cu transparenta,  tesaturi pretioase si dublura matasoasa pentru a obtine o rochie de ocazie speciala.

 Tiparele sunt realizate cu GeminiCAD Pattern Editor, program de proiectare si design textil asistat de computer fiind compatibile si cu LECTRA, GERBER, INVESTRONICA, ASSYIST, OPTITEX, ce au import de fisiere DXF AAMA RUL.

TIPARELE pot fi TIPARITE PE HARTIE cu orice plotter prin fisierele HPGL sau PLT.

S-ar putea sa-ti placa